הפיקוח על המזון במשרד הבריאות – מעלים עין ?!
הפיקוח על המזון במשרד הבריאות,עושה לרשתות המאורגנות חיים לא קלים בטרם מאשר להם לפתוח ולקיים את החנות
הוא שולח את פקחיו ומוודא שהחנות הוקמה על פי התקנות – פינות עבודה לבשר,דגים,חדרי קירור,תנורי אפייה וחימום,ברזי מים כיורים,ציפוי קירות על פי התקן,מרווחי עבודה וכיוצא באלה.
אכן הכול משמע הגיוני –וטוב שכך,אחרת אנו עלולים לחלות ולהדבק.
דין זה משום מה לא חל על בתי בעסק,אשר מוכרים מזון מוכן בקניונים,בירידי האוכל השונים .
היכן נמצאת שרשרת הקירור ?
מי מפקח שאכן המזון המוצע לנו הוא אכן נקי,טרי,לא משוחזר וכו ?
מי מאיתנו יודע כמה זמן שהוא המוצרים בתנאים נאותים.
אין חלילה במאמר זה על ניסיון וכל רמז להטיל דופי בירידי האוכל השונים,אך מן הראוי שהפיקוח יכנס גם למגרש/טרטוריה זו ויבחן באופן מקצועי את ההתנהלות שם.
יובל לובנשטיין,משמש כיועץ שיווקי ואסטרטגי לחברות,בעיקר בתחום מוצרי הצריכה,בעל ניסיון עשיר בתחום הקמעונאות במגוון רשתות בהן שופרסל,שם היה אחראי על הקמת שופרסל דיל.
יובל לובנשטיין, יועץ בתחום הקמעונאות ומוצרי הצריכה מלווה חברות בתחום בכל הקשור למיזוגים ורכישות. שימש במגוון תפקידי ניהול בכירים ברשתות מובילות בישראל כמו שופרסל והום סנטר